Gesundheit

Petition No 0450/2020 by María Belén López Delgado(Spanish), on the protection of the respect for human rights during the COVID19 pandemic

Petitioner
6 Supporters 6 in European Union
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzēja nosoda Spānijas valdības nespēju reaģēt uz pašreizējo veselības krīzi, ko izraisījusi Covid-19 pandēmija. Viņa uzsver, ka valdība nav spējusi nodrošināt svarīgākos aizsardzības līdzekļus Spānijas veselības nozares darbiniekiem. Turklāt viņa vaino valdību draudos ziņot par tiem iedzīvotājiem, kuri to kritizē sociālajos plašsaziņas līdzekļos. Lūgumraksta iesniedzēja uzsver, ka ir pārkāpts Cilvēktiesību un pamatbrīvību aizsardzības konvencijas (ECTK) 19. pants, kā arī Konstitūcijas 20. pants, kurā norādīts, ka visiem Spānijas pilsoņiem joprojām ir tiesības uz vārda brīvību. Tāpēc lūgumraksta iesniedzēja aicina Eiropas Cilvēktiesību tiesu un Eiropas Parlamentu rīkoties, lai nodrošinātu brīvu un demokrātisku Spāniju.

openPetition international