Gesundheit

By María Belén López Delgado(Spanish), on the protection of the respect for human rights during the COVID19 pandemic

Petitioner
6 Supporters 6 in European Union
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėja smerkia Ispanijos vyriausybės nereagavimą į dabartinę sveikatos krizę, kurią sukėlė COVID-19 pandemija. Peticijos pateikėja pabrėžia, kad vyriausybė Ispanijos sveikatos priežiūros darbuotojams nesugebėjo suteikti svarbiausių apsaugos priemonių. Be to, ji kaltina vyriausybę dėl grasinimų pranešti apie tuos piliečius, kurie kritikuoja vyriausybę socialinėje žiniasklaidoje. Peticijos pateikėja atkreipia dėmesį į Žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencijos (EŽTK) 19 straipsnio, į kurį įtrauktas Konstitucijos 20 straipsnis, pažeidimą, kuriame teigiama, kad saviraiškos laisvė išlieka visų ispanų teisė. Todėl peticijos pateikėja ragina Europos Žmogaus Teisių Teismą ir Europos Parlamentą imtis veiksmų siekiant užtikrinti laisvą ir demokratinę Ispaniją.

openPetition international