Umwelt

Privind necesitatea interzicerii de către UE a importurilor de carne și de soia din Brazilia

Koben Sprengers
Collection finished
  1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul atrage atenția asupra faptului că Uniunea Europeană și Finlanda au în vedere interzicerea vânzării de produse de carne din Brazilia din cauza incendiilor necontrolate din pădurea amazoniană, deoarece societățile agricole declanșează incendii în mici porțiuni ale pădurii tropicale cu scopul de a defrișa terenurile pentru creșterea bovinelor și culturile de soia. Petiționarul solicită sprijin masiv pentru această decizie. Petiționarul își exprimă îngrijorarea cu privire la situația îngrijorătoare a pădurii tropicale amazoniene, care se datorează acțiunii umane. Petiționarul reclamă faptul că guvernul brazilian a desființat, de asemenea, mai multe proiecte de reîmpădurire și programe de mediu. În consecință, aceasta demonstrează că guvernul brazilian nu este dispus să ia măsuri împotriva despăduririi.

Thank you for your support, Koben Sprengers

openPetition international