Umwelt

Nnak szükségességéről, hogy az EU betiltsa a hús és a szójabab Brazíliából történő behozatalát

Koben Sprengers
Collection finished
  1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója felhívja a figyelmet arra, hogy az Európai Unió és Finnország fontolgatja az Amazonas menti esőerdőkben kitört megállíthatatlan tűzvészek miatt a Brazíliából származó húsipari termékek értékesítésének betiltását, mivel a mezőgazdasági vállalatok felgyújtották az esőerdők kisebb területeit azért, hogy szarvasmarha-tenyésztést és szójatermesztést folytathassanak ezeken a területeken. A petíció benyújtója ennek széles körű támogatását kéri. A petíció benyújtója aggodalmát fejezi ki az Amazonas menti esőerdőkben uralkodó aggasztó helyzet miatt, amelyet emberi tevékenység idézett elő. A petíció benyújtója kifogásolja, hogy a brazil kormány számos újraerdősítési projektet és környezetvédelmi programot is felszámolt. Ez azt mutatja, hogy nem hajlandó lépéseket tenni az erdőirtás ellen.

Thank you for your support, Koben Sprengers

openPetition international