Umwelt

Koben Sprengers ELi vajaduse kohta keelata liha ja sojaubade import Brasiiliast

Koben Sprengers
  1. Launched 16/01/2020

Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu sellele, et Euroopa Liit ja Soome kaaluvad Brasiiliast pärit lihatoodete müügi keelustamist Amazonase vihmametsade kontrollimatute põlengute tõttu, kuna põllumajandusettevõtted panid väikese osa vihmametsadest põlema, et saada maad kariloomade kasvatamiseks ja sojakasvatuseks. Petitsiooni esitaja nõuab selle otsuse tugevat toetamist. Petitsiooni esitaja väljendab muret Amazonase vihmametsade murettekitava olukorra pärast, mis on tingitud inimtegevusest. Petitsiooni esitaja kaebab selle üle, et Brasiilia valitsus on lammutanud ka mitu taasmetsastamise projekti ja keskkonnaprogrammi. Sel viisil näitab ta oma soovimatust võtta raadamise vastu meetmeid.

Thank you for your support, Koben Sprengers