Umwelt

Dėl būtinybės ES uždrausti iš Brazilijos importuoti mėsą ir sojas

Koben Sprengers
  1. Launched 16/01/2020

Peticijos pateikėjas nurodo, kad Europos Sąjunga ir Suomija svarsto galimybę uždrausti prekybą iš Brazilijos įvežamais mėsos gaminiais dėl nekontroliuojamų gaisrų Amazonės atogrąžų miškuose, kuriuos sukelia žemės ūkio bendrovės, padegdamos nedideles atogrąžų miškų dalis, kad gautų žemės galvijininkystei ir sojų auginimui. Peticijos pateikėjas ragina tvirtai pritarti šiam sprendimui. Peticijos pateikėjas reiškia susirūpinimą dėl nerimą keliančios padėties Amazonės atogrąžų miškuose, kuri susidarė dėl žmogaus vykdomos veiklos. Peticijos pateikėjas skundžiasi, kad Brazilijos vyriausybė, be kita ko, panaikino keletą miško atkūrimo projektų ir aplinkos apsaugos programų. Šie veiksmai rodo nenorą imtis jokių kovos su miškų naikinimu veiksmų.

Thank you for your support, Koben Sprengers