Umwelt

Par nepieciešamību ES aizliegt gaļas un sojas pupu importu no Brazīlijas

Koben Sprengers
  1. Launched 16/01/2020

Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka Eiropas Savienība un Somija apsver iespēju aizliegt pārdot Brazīlijas gaļas produktus sakarā ar nekontrolētiem ugunsgrēkiem Amazones lietusmežos, jo lauksaimniecības uzņēmumi aizdedzināja nelielas lietusmežu daļas, lai atbrīvotu zemi liellopu un sojas audzēšanai. Lūgumraksta iesniedzējs prasa ievērojami atbalstīt šo lēmumu. Lūgumraksta iesniedzējs pauž bažas par satraucošo situāciju Amazones lietusmežos, ko ir izraisījusi cilvēku rīcība. Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas, ka Brazīlijas valdība ir atcēlusi vairākus mežu atjaunošanas projektus un vides programmas. Tas liecina par nevēlēšanos veikt jebkādus pasākumus pret atmežošanu.

Thank you for your support, Koben Sprengers