Außenpolitik

Peter Penchev Anna Politkovskaja nimelise sõnavabaduse kaitse ühenduse nimel lõpuni ehitamata Ongosta tammi kohta Bulgaarias

1. Launched 05/06/2020
  2. Time remaining 11 months

Petitsiooni esitaja nõuab kiiret sekkumist, väites, et Balkani poolsaare suuruselt teise tammi, Ongosta tammi seina all on ajuti lubamatult palju vett. Ta väidab, et selle tõttu kannatab 21 Bulgaaria asulat ja et vesi on valgunud kuni 60 km ulatuses Rumeenia territooriumile. Petitsiooni esitaja väidab, et juba enne tammi käikulaskmist esines puudujääke. Nii jäi lõpuni välja ehitamata tammi alune ulatuslik niiskusisolatsioon. Praegu, pärast suletud ahelaga hüdraulilise põhisüsteemi hiljutist sulgemist peamise väljalaskeava juures, on väljalasketorus märkimisväärses koguses vett, mis peaks tõendama ehitamata jäänud niiskusisolatsiooni üha suuremat mõju.

Thank you for your support, Асоциация на свободното слово “Анна Политковская” и Национално движение „Екогласност”