Außenpolitik

Dėl nebaigtos Ogostos užtvankos Bulgarijoje

1. Launched June 2020
  2. Time remaining > 3 Wochen

Peticijos pateikėjas ragina skubiai imtis veiksmų teigdamas, kad po Ogostos užtvankos, kuri yra antra pagal dydį Balkanų pusiasalyje, siena buvo susidariusių nepageidautinų vandens telkinių. Jis teigia, kad nukentės 21 Bulgarijos gyvenvietė. Vanduo taip pat užlieja iki 60 km Rumunijos teritorijos. Peticijos pateikėjas teigia, kad dar prieš atidarant užtvanką būta klaidų, pavyzdžiui, po užtvanka ne visiškai baigta statyti plati antifiltracinė užtvara. Šiuo metu, po to, kai neseniai buvo uždaryta pagrindinė uždaroji hidraulinė sistema pagrindinėje ištekėjimo angoje, išmetimo kanale yra daug vandens, o tai, kaip pagrįstai manoma, rodo didėjantį nebaigtos statyti antifiltracinės užtvaros poveikį.

Thank you for your support, Асоциация на свободното слово “Анна Политковская” и Национално движение „Екогласност”

openPetition international