Gesundheit

On measures to protect the population from pandemics 

Melanie Von Der Taubenmühle
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
1.131 mbështetësit 1.131 në Europäische Union
100% nga 500 për kuorumin
  1. Filluar maj 2020
  2. Mbledhja akoma 4 ditë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner points out that the current spread of COVID-19 has shown that dangerous pathogens can develop and spread in the animal industry. She further claims that the extensive use of antibiotics in animals is one of the most important causes for the development of antibiotic-resistant pathogens. The petitioner, therefore, calls on Member States and the EU to: -inform the population about the risks of diseases and virus mutations in the animal industries as well as about the dangers of the spread of antibiotic-resistant bacteria by the animal industries; - immediately adopt measures to protect EU citizens from pandemics, including the closure of slaughterhouses, butchers, breeding and fattening companies as well as the import ban for animal products; - adopt strict measures against food waste and promote state subsidies for vegetable farming; - inform about the connections between the animal industry and climate change.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Melanie Von Der Taubenmühle

Asnjë PRO argument ende.

I am concerned that this accepts the covid narrative and would add further restrictions and cause loss of animal life and human income. The bacterial model being used to support draconian messages is flawed; it omits the importance of energy, as well as A Bechamp's work. Many of us query the extent of infection, what is really happening, and this would see us back to swine flu/BSE compulsorary slaughter, which is an animal rights issue. We need to treat each other and planet better. More restrictions is endangering

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International