Gesundheit

By Melanie Von Der Taubenmühle (German) on measures to protect the population from pandemics

Melanie Von Der Taubenmühle
1.131 Supporters 1.131 in Europäische Union
  1. Launched May 2020
  2. Time remaining > 5 Wochen

Petiționara subliniază faptul că răspândirea actuală a COVID-19 a demonstrat că agenții patogeni periculoși pot evolua și se pot răspândi în industria animalieră. Ea susține, de asemenea, că utilizarea extensivă a antibioticelor la animale reprezintă una dintre cele mai importante cauze ale dezvoltării agenților patogeni rezistenți la antibiotice. Prin urmare, petiționara solicită statelor membre și UE: -să informeze populația cu privire la riscurile bolilor și ale mutațiilor virusurilor în industria animalieră, precum și cu privire la pericolele de răspândire a bacteriilor rezistente la antibiotice în industria animalieră; - să adopte imediat măsuri de protejare a cetățenilor UE împotriva pandemiilor, inclusiv închiderea abatoarelor, a măcelăriilor, a societăților de creștere și de îngrășare, precum și să interzică importul de produse de origine animală; -să adopte măsuri stricte împotriva risipei de alimente și să promoveze subvențiile de stat pentru cultivarea legumelor; -să ofere informații despre conexiunile dintre industria animalieră și schimbările climatice.

Thank you for your support, Melanie Von Der Taubenmühle

openPetition international