Gesundheit

By Melanie Von Der Taubenmühle (German) on measures to protect the population from pandemics

Melanie Von Der Taubenmühle
1.131 Supporters 1.131 in Europäische Union
  1. Launched May 2020
  2. Time remaining > 5 Wochen

Předkladatelka petice poukazuje na to, že stávající šíření COVID-19, že v živočišné výrobě se mohou rozvíjet nebezpečné patogeny a šířit se dále. Tvrdí také, že rozšířené používání antibiotik u zvířat je jednou z nejvýznamnějších příčin rozvoje patogenů rezistentních vůči antibiotikům. Předkladatelka proto vyzývá členské státy a EU, aby: - informovaly obyvatelstvo o rizicích onemocnění a mutací virů v živočišné výrobě a rovněž o nebezpečích šíření bakterií rezistentních vůči antibiotikům prostřednictvím živočišné výroby; - bezprostředně přijaly opatření na ochranu občanů EU před pandemií, včetně uzavření jatek, řeznictví, chovů a výkrmen a rovněž zákazu dovozu živočišných produktů; - přijaly přísná opatření proti plýtvání potravinami a prosazovaly státní podporu pro pěstování zeleniny; - informovaly o souvislostech mezi živočišnou výrobou a změnou klimatu.

Thank you for your support, Melanie Von Der Taubenmühle

openPetition international