Gesundheit

By Melanie Von Der Taubenmühle (German) on measures to protect the population from pandemics

Melanie Von Der Taubenmühle
1.131 Supporters 1.131 in Europäische Union
  1. Launched May 2020
  2. Time remaining 6 days

Peticijos pateikėja atkreipia dėmesį į tai, kad dabartinis COVID-19 plitimas parodė, kad pavojingi patogenai gali vystytis ir plisti gyvūnų auginimo sektoriuje. Ji taip pat teigia, kad viena iš svarbiausių antibiotikams atsparių patogenų vystymosi priežasčių yra platus antibiotikų naudojimas auginant gyvūnus. Todėl peticijos pateikėja ragina valstybes nares ir ES: informuoti gyventojus apie ligų ir virusų mutacijų riziką gyvūnų auginimo sektoriuje, taip pat apie pavojų, kurį jame sukelia antibiotikams atsparių bakterijų plitimas, nedelsiant patvirtinti priemones, skirtas apsaugoti ES piliečius nuo pandemijų, įskaitant skerdyklų, mėsininkų, veisimo ir penėjimo įmonių uždarymą ir gyvūninių produktų importo draudimą, priimti griežtas kovos su maisto švaistymu priemones ir skatinti valstybės subsidijas daržovių auginimui; informuoti apie sąsajas tarp gyvūnų auginimo sektoriaus ir klimato kaitos.

Thank you for your support, Melanie Von Der Taubenmühle

openPetition international