Umwelt

O uvođenju standardizirane vinjete za okoliš na razini EU-a i klasifikacije vozila za prometna ograničenja

Arnau Domènech Romero
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Podnositelj predstavke tvrdi da je Direktiva 2008/50/EZ o kakvoći okolnog zraka i čišćem zraku za Europu rezultirala nacionalnim pravilima i propisima koji se često provode složenim, posebnim lokalnim propisima i izuzećima te sve više remete cestovni promet unutar EU-a.Stoga poziva na uvođenje standardizirane vinjete za okoliš na razini EU-a i klasifikacije vozila za prometna ograničenja, što bi prema njegovu mišljenju trebalo spriječiti nedoumice i visoke kazne za vozače te ojačati jedinstveno tržište tako što će se olakšati cestovni promet.

Thank you for your support, Arnau Domènech Romero