Umwelt

Par standarta gaisa piesārņojuma līmeņa noteikšanu ES līmenī un transportlīdzekļu klasifikāciju satiksmes ierobežojumu noteikšanai

Arnau Domènech Romero
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka ar Direktīvu 2008/50/EK par gaisa kvalitāti un tīrāku gaisu Eiropai ir izstrādāti valsts noteikumi, kurus bieži vien īsteno ar sarežģītiem vietējiem īpašajiem noteikumiem un atbrīvojumiem, un ka tie arvien vairāk grauj autotransporta pārvadājumu nozari ES teritorijā.Tādēļ viņš aicina ES līmenī izveidot standarta gaisa piesārņojuma līmeņa noteikšanu un transportlīdzekļu klasifikāciju satiksmes ierobežojumu noteikšanai, kas, pēc viņa domām, novērstu neskaidrības un smagus naudas sodus autobraucējiem un uzlabotu vienoto tirgu, atvieglojot autotransporta pārvadājumus.

Thank you for your support, Arnau Domènech Romero