Umwelt

Arnau Domènech Romero ELi tasandi standardse õhusaastemärgise ja sõidukite liigituse loomise kohta liikluspiirangute otstarbel

Arnau Domènech Romero
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petitsiooni esitaja väidab, et direktiiv 2008/50/EÜ välisõhu kvaliteedi ja Euroopa õhu puhtamaks muutmise kohta on kaasa toonud siseriiklikud eeskirjad ja õigusnormid, mida rakendatakse sageli keerukate kohalike erinormide ja eranditega ning mis häirivad üha enam maanteetransporti ELis.Seetõttu nõuab ta, et loodaks ELi tasandi standardne õhusaastemärgis ja sõidukite liigitus liikluspiirangute otstarbel, kuna tema arvates hoiaks see ära segadust ja sõidukijuhtide suuri trahve ning tugevdaks ühtset turgu, muutes maanteetranspordi lihtsamaks.

Thank you for your support, Arnau Domènech Romero