Umwelt

Privind crearea unei legitimații standard la nivelul UE privind poluarea aerului și clasificarea vehiculelor pentru restricțiile de trafic

Arnau Domènech Romero
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul susține că Directiva 2008/50/CE privind calitatea aerului înconjurător și un aer mai curat pentru Europa a condus la norme și reglementări naționale, care sunt adesea puse în aplicare prin reglementări și scutiri locale și speciale complexe, și afectează din ce în ce mai mult transportul rutier în cadrul UE.Prin urmare, acesta solicită crearea unei legitimații standard la nivelul UE privind poluarea atmosferică și clasificarea vehiculelor pentru restricțiile de trafic, care, în opinia sa, ar preveni confuzia și amenzile grele pentru conducătorii auto și ar îmbunătăți piața unică prin facilitarea transportului rutier.

Thank you for your support, Arnau Domènech Romero