Umwelt

Dėl standartinio ES oro taršos ženklelio sukūrimo ir transporto priemonių klasifikavimo eismo apribojimams

Arnau Domènech Romero
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Peticijos pateikėjas teigia, kad pagal Direktyvą 2008/50/EB dėl aplinkos oro kokybės ir švaresnio oro Europoje buvo nustatytos nacionalinės taisyklės ir reglamentai, kurie dažnai įgyvendinami taikant sudėtingus vietinius, specialius reglamentus ir lengvatas, ir vis labiau trukdo kelių transportui ES.Todėl peticijos pateikėjas ragina sukurti standartinį ES lygmens oro taršos ženklelį ir transporto priemonių klasifikavimą eismo apribojimams, kurie, jo nuomone, užkirstų kelią painiavai ir didelėms baudoms vairuotojams ir sustiprintų bendrąją rinką, nes palengvintų kelių transportą.

Thank you for your support, Arnau Domènech Romero