Umwelt

Ero spanyol állampolgár által benyújtott 0096/2019. számú petíció egy uniós szintű szabványos levegőszennyezési jelvény és a járművek forgalmi korlátozások szerinti osztályozásának létrehozásáról

Arnau Domènech Romero
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a környezeti levegő minőségéről és a Tisztább levegőt Európának elnevezésű programról szóló 2008/50/EK irányelv olyan nemzeti szabályokhoz és rendelkezésekhez vezetett, amelyeket gyakran összetett helyi, különleges rendeletek és mentességek révén hajtanak végre, és amelyek egyre nagyobb mértékben zavarják meg a közúti közlekedést az Unión belül.Ezért azt kéri, hogy hozzanak létre egy uniós szintű szabványos légszennyezési jelvényt és a járművek forgalmi korlátozások szerinti osztályozását, ami véleménye szerint megelőzné a gépjárművezetők összezavarodását és a súlyos büntetéseket, valamint a közúti közlekedés egyszerűsítésével javítaná az egységes piacot.

Thank you for your support, Arnau Domènech Romero