Umwelt

Ve věci vytvoření standardizované unijní známky a klasifikace vozidel podle stupně znečišťování ovzduší pro omezení v dopravě

Arnau Domènech Romero
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Předkladatel tvrdí, že směrnice 2008/50/ES o kvalitě vnějšího ovzduší a čistším ovzduší pro Evropu měla za následek vytvoření vnitrostátních pravidel a předpisů, které se často provádí pomocí složitých místních zvláštních předpisů a výjimek a stále více narušují silniční dopravu v EU.Proto žádá o vytvoření standardizované unijní známky a klasifikace vozidel podle stupně znečišťování ovzduší pro omezení v dopravě, které by podle něj předcházelo zmatení a vysokým pokutám pro motoristy a které by zjednodušením silniční dopravy zlepšilo jednotný trh.

Thank you for your support, Arnau Domènech Romero