Umwelt

O oblikovanju standardne nalepke o onesnaževanju zraka na ravni EU in razvrstitvi vozil za prometne omejitve ,

Arnau Domènech Romero
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Vlagatelj peticije trdi, da so bili na podlagi Direktive 2008/50/ES o kakovosti zunanjega zraka in čistejšem zraku za Evropo sprejeti nacionalna pravila in ureditve, ki se pogosto izvajajo z zapletenimi lokalnimi in posebnimi ureditvami in izjemami ter vedno bolj ovirajo cestni promet v EU.Zato poziva k oblikovanju standardne nalepke o onesnaževanju zraka na ravni EU in razvrstitvi vozil za prometne omejitve, kar bi po njegovem mnenju preprečilo zmedo in visoke globe za voznike ter okrepilo enotni trg z olajšanjem cestnega prometa.

Thank you for your support, Arnau Domènech Romero