Η γρήγορη, δίκαιη και αποτελεσματική λύση για την κλιματική αλλαγή.

Christiaan Frederik ALOFS
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
  1. Launched May 2019

Οι επιστήμονες και οι οικονομολόγοι συμφωνούν: η συνεχής αύξηση της χρέωσης για τη ρύπανση και η χορήγηση των εσόδων στα νοικοκυριά λειτουργεί. Μια συνεχής αύξηση της τιμής των ορυκτών καυσίμων θα μειώσει τη ρύπανση. Θα ωθήσει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να επιλέγουν καθαρότερες και φθηνότερες εναλλακτικές. Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται θα αποδίδονται ισότιμα κάθε μήνα στους πολίτες ως μέρισμα. Οι περισσότερες οικογένειες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος θα βελτιώσουν την κατάστασή τους. Η συνοριακή προσαρμογή άνθρακα θα προστατεύει την οικονομία μας και θα προωθεί την υιοθέτηση σε παγκόσμια κλίμακα. Στα οφέλη συγκαταλέγονται επίσης: καθαρότερος αέρας• περισσότερες θέσεις εργασίας και μείωση των κρατικών δαπανών χάρη στην εναρμόνιση των πολιτικών.

Thank you for your support, Christiaan Frederik ALOFS