Greitas, teisingas ir veiksmingas klimato kaitos problemos sprendimas.

Christiaan Frederik ALOFS
Europos Komisija
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched May 2019

Mokslininkai ir ekonomistai sutaria, kad vis didesnis taršos apmokestinimas ir pajamų sugrąžinimas namų ūkiams – veikia. Taršą sumažins nuolat didinamos iškastinio kuro kainos. Tai skatins bendroves ir vartotojus rinktis švaresnes ir pigesnes alternatyvas. Visi surinkti pinigai kas mėnesį bus grąžinami piliečiams kaip dividendai. Daugelis mažas ir vidutines pajamas gaunančių šeimų gyvens geriau. Importuojamų prekių apmokestinimas atsižvelgiant į anglies dioksidą apsaugos mūsų ekonomiką ir skatins veiksmus pasaulio lygmeniu. Kiti privalumai: švaresnis oras; daugiau darbo vietų ir mažesnės valdžios sektoriaus išlaidos dėl suderintos politikos.

Thank you for your support, Christiaan Frederik ALOFS