Бързо, справедливо и ефективно решение за изменението на климата.

Christiaan Frederik ALOFS
Европейска комисия
  1. Launched May 2019

Учените и икономистите са единодушни: налагането на по-висока цена за замърсяването и предоставянето на възвърнатите средства на домакинствата дава резултати. Постоянното повишаване на цената на изкопаемите горива ще намали замърсяването. Това кара дружествата и потребителите да избират по-екологични и по-евтини варианти. Всички събрани средства се връщат справедливо на гражданите всеки месец като дивидент. Повечето семейства с ниски и средни доходи ще бъдат в по-добро положение. Корекции на емисиите на границата защитават нашата икономика и стимулират приемане в световен мащаб. Други ползи са: по-чист въздух; повече работни места и по-малки държавни разходи в резултат на съгласуването на политики.

Thank you for your support, Christiaan Frederik ALOFS