Rýchle, spravodlivé a účinné riešenie zmeny klímy.

Christiaan Frederik ALOFS
Európska komisia
  1. Launched May 2019

Vedci a ekonómovia sa zhodujú na tom, že: zvyšovať poplatky za znečisťovanie a dávať zisk domácnostiam sa oplatí. Stabilne rastúca cena fosílnych palív zníži znečistenie. Vedie spoločnosti a spotrebiteľov k tomu, aby si zvolili čistejšie a lacnejšie možnosti. Všetky získané peniaze sa občanom skoro každý mesiac vrátia späť ako dividenda. Väčšine rodín s nízkym a stredným príjmom sa bude dariť lepšie. Kompenzačné opatrenia na hraniciach chránia naše hospodárstvo a podporujú ich celosvetové zavádzanie. Medzi ďalšie výhody patrí: čistejší vzduch, viac pracovných miest a zníženie verejných výdavkov v dôsledku zosúladenia politík.

Thank you for your support, Christiaan Frederik ALOFS