Kiire, õiglane ja tõhus lahendus kliimamuutuste probleemile.

Christiaan Frederik ALOFS
Euroopa Komisjon
  1. Launched May 2019

Teadlased ja majandusteadlased on ühel meelel, et saaste suurem maksustamine ja sellest saadud tulu jagamine leibkondadele annab tulemusi. Fossiilkütuste üha kallinev hind vähendab saastet. See sunnib äriühinguid ja tarbijaid valima keskkonnasõbralikumaid ja odavamaid võimalusi. Kogutud raha makstakse kodanikele igal kuul õiglaselt dividendidena välja. Suurem osa väikese ja keskmise sissetulekuga perekondi saab sellest kasu. Süsinikdioksiidiheite maksustamise korrigeerimine piiridel kaitseb meie majandust ja hoogustab algatuse üleilmset kasutuselevõtmist. Lisakasuks on: puhtam õhk; rohkem töökohti ja poliitika ühtlustamisest tulenevad valitsemissektori väiksemad kulutused.

Thank you for your support, Christiaan Frederik ALOFS