Ātrs, taisnīgs un efektīvs risinājums klimata pārmaiņām

Christiaan Frederik ALOFS
Eiropas Komisija
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched May 2019

Zinātnieku un ekonomistu domas sakrīt: piesārņojuma izmaksu paaugstināšana un iegūto ienākumu nodošana mājsaimniecībām ir efektīva. Fosilā kurināmā aizvien pieaugošā cena samazinās piesārņojumu. Tā mudina uzņēmumus un patērētājus izvēlēties tīrākus un lētākus risinājumus. Visi iegūtie līdzekļi ik mēnesi tiek taisnīgi atmaksāti iedzīvotājiem kā dividendes. Lielākā daļa ģimeņu ar zemiem un vidējiem ienākumiem būs ieguvējas. Cenas pielāgošana uz robežas aizsargās mūsu ekonomiku un veicinās šāda risinājuma izplatību visā pasaulē. Citi ieguvumi ir šādi: tīrāks gaiss, vairāk darbvietu un mazāki valsts izdevumi, pateicoties politikas saskaņošanai.

Thank you for your support, Christiaan Frederik ALOFS