Soluția rapidă, echitabilă și eficace la schimbările climatice.

Christiaan Frederik ALOFS
Comisia Europeană
  1. Launched May 2019

Oamenii de știință și economiștii sunt de acord: impunerea unor prețuri tot mai ridicate pentru poluare și distribuirea veniturilor obținute către gospodării este o soluție care funcționează. O creștere constantă a prețului la combustibilii fosili va reduce poluarea. Aceasta va determina întreprinderile și consumatorii să aleagă opțiuni mai ecologice și mai ieftine. Toate sumele colectate sunt returnate în mod echitabil cetățenilor în fiecare lună, sub formă de dividende. Majoritatea familiilor cu venituri mici și medii vor beneficia de pe urma acestei inițiative. Ajustarea la frontieră a emisiilor de dioxid de carbon ne va proteja economia și va promova adoptarea acestei soluții la nivel mondial. Alte beneficii ale inițiativei vor fi: un aer mai curat; crearea de locuri de muncă și reducerea cheltuielilor publice ca urmare a alinierii politicilor.

Thank you for your support, Christiaan Frederik ALOFS