Umwelt

Ve věci údajné nedbalosti městských úřadů v Klaipėdě (Litva), pokud jde o kruté zacházení se zvířaty

Esu Klaipėdos miesto savivaldybės seniūnaitė
5 Supporters 5 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Předkladatel petice je znepokojen krutým zacházením se zvířaty údajně podporovaným městským úřadem v Klaipėdě (Litva). Městský úřad v Klaipėdě uzavřel dohodu se společností „Nuaras“ s.r.o. ohledně zacházení s toulavými zvířaty ve městě Klaipėda. Předkladatel petice tvrdí, že společnost Nuaras s.r.o. krutě zachází se zvířaty více než dvacet let. Navzdory četným a trvalým protestům ze strany občanů a sdružení na ochranu zvířat, žádají o vypovězení smluvních ujednání se společností Nuaras s.r.o., městský úřad v Klaipėdě nadále pověřuje tohoto poskytovatele služeb péčí o toulavá zvířata. Předkladatel se domnívá, že tato praxe je v rozporu s článkem 13 SFEU a vnitrostátní a mezinárodní právní normy týkající se zacházení se zvířaty jako vnímajícími bytostmi, ke kterým se Litva připojila.

Thank you for your support, Esu Klaipėdos miesto savivaldybės seniūnaitė