Versorgung

Se šesti podpisy, ve věci situace družstev pro zlepšování půdy v italském regionu Emilia Romagna

E. P.
  1. Launched October 2019

Předkladatelé (šest členů městské rady) žádají, aby Evropský parlament zasáhl ve věci pravomocí regionu Emilia Romagna v souvislosti s funkční a hierarchickou kontrolou činnosti osmi regionálních družstev pro zlepšování půdy, a upozorňují na různé nedostatky, nespravedlnosti a anomálie. Zejména si stěžují na překrývání pravomocí mezi činnostmi družstev v oblasti zlepšování půdy a hydrogeologické ochrany a regionálními funkcemi, údajně nedemokratický volební systém a následné totalitní řízení a správu ze strany největších zemědělských sdružení a majitelů půdy a dále na abnormální systém přijímání zaměstnanců prostřednictvím přímých výzev podle libovůle správních výborů namísto veřejných výběrových řízení.

Thank you for your support, E. P.