Versorgung

Par zemes uzlabošanas kooperatīvu stāvokli Emīlijā-Romanjā, Itālijā

E. P.
  1. Launched October 2019

Lūgumraksta iesniedzēji (seši pašvaldības locekļi) pieprasa Eiropas Parlamentam rīkoties saistībā ar Emīlijas-Romanjas reģiona (ERR) pilnvarām attiecībā uz astoņu reģionālo zemes uzlabošanas kooperatīvu darbības funkcionālo un hierarhisko kontroli, pievēršot uzmanību dažādiem trūkumiem, netaisnībai un anomālijām. Viņi jo īpaši sūdzas par kompetenču pārklāšanos starp kooperatīvu darbībām zemes uzlabošanas un hidroģeoloģiskās aizsardzības jomā un reģionālajām funkcijām, iespējamo nedemokrātisko vēlēšanu sistēmu un no tās izrietošo totalitāro pārvaldību un kontroli, ko īsteno lielākās lauksaimniecības apvienības un zemes īpašnieki, kā arī par nestandarta sistēmu personāla pieņemšanai darbā, ko īsteno administratīvās komitejas, pēc saviem ieskatiem zvanot konkrētām personām, nevis rīkojot publiskus konkursus.

Thank you for your support, E. P.