Versorgung

însoțită de 6 semnături, privind situația cooperativelor de ameliorare a terenurilor din Emilia Romagna, Italia

E. P.
0 Supporters 0 in European Union
  1. Launched October 2019

Petiționarii (șase consilieri municipali) solicită Parlamentului European să ia măsuri în ceea ce privește competențele regiunii Emilia Romagna (RER) în ceea ce privește controlul funcțional și ierarhizat al activităților celor opt cooperative regionale de îmbunătățire a terenurilor, atrăgând atenția asupra diverselor deficiențe, inechități și anomalii. În special, aceștia se plâng de suprapunerea competențelor între activitățile cooperativelor în ceea ce privește îmbunătățirea terenurilor și protecția hidrogeologică și funcțiile regionale, sistemul electoral presupus antidemocratic și, în consecință, gestionarea totalitară și controlul de către cele mai mari asociații agricole și proprietari de terenuri, precum și sistemul anormal de recrutare a personalului, prin apeluri directe la discreția comitetelor administrative, mai degrabă decât prin concursuri publice.

Thank you for your support, E. P.