Versorgung

Dėl melioracijos kooperatyvų Emilijos-Romanijos regione (Italija) padėties

E. P.
  1. Launched October 2019

Peticijos pateikėjai (šeši savivaldybės tarybos nariai) prašo, kad Europos Parlamentas imtųsi veiksmų dėl Emilijos-Romanijos regiono įgaliojimų, susijusių su funkcine ir hierarchine aštuonių regioninių melioracijos kooperatyvų veiklos kontrole, atkreipdami dėmesį į įvairius trūkumus, nelygybę ir nukrypimus. Visų pirma jie skundžiasi dėl kompetencijos dubliavimosi, kiek tai susiję su kooperatyvų veikla melioracijos ir hidrogeologinės apsaugos srityse ir regioninėmis funkcijos, dėl, kaip teigiama, nedemokratiškos rinkimų sistemos ir su tuo susijusio didžiausių žemės ūkio asociacijų bei žemės savininkų vykdomo totalitarinio valdymo ir kontrolės, taip pat dėl neįprastos darbuotojų įdarbinimo sistemos, nevykdant viešųjų konkursų, o administracijos komitetams savo nuožiūra teikiant tiesioginius kvietimus.

Thank you for your support, E. P.