Versorgung

Koos 6 allkirjaga maaparandusühistute olukorra kohta Emilia Romagnas Itaalias

E. P.
  1. Launched October 2019

Petitsiooni esitajad (kuus vallavolikogu liiget) nõuavad Euroopa Parlamendilt meetmete võtmist Emilia Romagna piirkonna volituste suhtes seoses funktsionaalse ja hierarhilise kontrolliga kaheksa piirkondliku maaparandusühistu tegevuse üle, juhtides tähelepanu erinevatele puudustele, ebavõrdsusele ja anomaaliatele. Eelkõige kurdavad nad ühistute tegevuse alaste pädevuste kattumise üle maaparanduse ja hüdrogeoloogilise kaitse valdkonnas ning piirkondlike funktsioonide puhul, väidetavalt ebademokraatliku valimissüsteemi ning sellest tuleneva totalitaarse juhtimise ja kontrolli üle, mida teostavad suurim põllumajandusühendus ja maaomanikud, ning personali värbamise ebanormaalse süsteemi üle halduskomiteede otsesel äranägemisel, mitte avalike konkursside kaudu.

Thank you for your support, E. P.