Traffic & transportation

σχετικά με την οδική ασφάλεια στη Βουλγαρία

Petitioner
12 supporters 12 in European Union

Collection finished

12 supporters 12 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Η αναφέρουσα επλήγη έμμεσα από ένα τροχαίο δυστύχημα (έχασε μέλη της οικογένειάς της σε τροχαίο). Καταγγέλλει την αδυναμία του βουλγαρικού συστήματος όσον αφορά την πρόληψη, τον έλεγχο και την επιβολή ποινικής ευθύνης σε όσους έχουν προκαλέσει τροχαία. Προτείνει τη θέσπιση διάφορων μέτρων για τη βελτίωση της ισχύουσας κατάστασης, όπως είναι η λειτουργία περισσότερων καμερών για τον έλεγχο της ταχύτητας στους δρόμους, η επιβολή συγκεκριμένων κυρώσεων σε συστηματικούς παραβάτες, η υποχρεωτική ύπαρξη κάμερας εντός των οχημάτων, σεμινάρια σχετικά με την οδική ασφάλεια για πέντε έτη από τη στιγμή απόκτησης διπλώματος οδήγησης καθώς και οι τακτικοί έλεγχοι υγείας για οδηγούς άνω των 50 ετών. Τάσσεται υπέρ της δημιουργίας επίσημης διαδικτυακής πλατφόρμας για μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος όπου οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν αποδεικτικά στοιχεία για παραβάσεις ενώ θα προστατεύονται από τους παραβάτες.

Link to the petition

Image with QR code