Verkehr

Галина Петрова
  1. Launched 20/06/2020
  2. Time remaining 11 months

Peticijos pateikėja yra netiesioginė eismo įvykio auka (per eismo įvykį ji prarado savo šeimos narius). Ji skundžiasi dėl Bulgarijos kelių eismo nusikaltimų prevencijos, kontrolės ir baudžiamosios atsakomybės už juos sistemos trūkumų. Ji siūlo imtis įvairių priemonių šiai padėčiai pagerinti, pavyzdžiui, įdiegti veiksmingesnes greičio kelyje matavimo kameras, nustatyti specialias nuobaudas sisteminiams pažeidėjams, įdiegti privalomas kameras automobiliuose, per pirmuosius 5 vairavimo metus rengti saugumo mokymus ir atlikti reguliarius vyresnių nei 50 metų vairuotojų sveikatos patikrinimus. Peticijos pateikėja pritaria tam, kad būtų sukurta oficiali pranešėjams skirta internetinė platforma, kurioje piliečiai galėtų pateikti pažeidimų įrodymus ir kuri būtų apsaugota nuo pažeidėjo.

Thank you for your support, Галина Петрова