Verkehr

Галина Петрова
  1. Launched 20/06/2020
  2. Time remaining 11 months

Lūgumraksta iesniedzēja ir ceļu satiksmes negadījuma netiešs upuris (viņa ir zaudējusi ģimenes locekļus ceļu satiksmes negadījumā). Viņa sūdzas par trūkumiem Bulgārijas sistēmā ceļu satiksmes negadījumu novēršanai un kontrolei un vainīgo sodīšanai. Viņa ierosina ieviest dažādus pasākumus, lai uzlabotu šo situāciju, piemēram, operatīvākas braukšanas ātruma noteikšanas kameras, īpašus sodus tiem, kas pārkāpumus izdara regulāri, obligātas kameras automašīnās, mācības par drošību 5 pirmajos braukšanas gados un regulāras veselības pārbaudes vadītājiem, kas vecāki par 50 gadiem. Lūgumraksta iesniedzēja iestājas par to, lai izveidotu oficiālu tiešsaistes platformu trauksmes cēlējiem, kurā pilsoņi varētu iesniegt pierādījumus par pārkāpumiem un būtu aizsargāti pret pārkāpēju.

Thank you for your support, Галина Петрова