Verkehr

1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója közúti baleset közvetett áldozata (egy közúti baleset során elvesztette családtagjait). A petíció benyújtója kifogásolja a közúti bűncselekmények megelőzésére, ellenőrzésére és az elkövetők büntetőjogi felelősségére vonatkozó bolgár rendszer hiányosságait. A petíció benyújtója különböző intézkedések bevezetését javasolja e helyzet javítása érdekében, mint például működőképesebb közúti sebességmérő kamerákat, konkrét szankciókat a rendszeres szabálysértők esetében, a gépjárművek belsejében kötelezően elhelyezendő kamerákat, biztonsági képzéseket a vezetés első 5 évében, valamint az 50 évesnél idősebb járművezetők rendszeres egészségügyi ellenőrzését. A petíció benyújtója támogatja egy hivatalos online platform létrehozását a visszaélést bejelentő személyek számára, ahol a polgárok benyújthatnák a jogsértések bizonyítékait, és védelmet élveznének az elkövetővel szemben.

openPetition international