Verkehr

Галина Петрова
  1. Launched 20/06/2020
  2. Time remaining 11 months

Petiționara este o victimă indirectă a unui accident rutier (ea și-a pierdut membri ai familiei într-un accident rutier). Ea se plânge de deficiențele sistemului bulgar de prevenire, control și responsabilitate penală pentru autorii infracțiunilor rutiere. Petiționara sugerează introducerea unor măsuri variate pentru a îmbunătăți această situație, cum ar fi camere de luat vederi mai operaționale pentru controlul vitezei, sancțiuni specifice pentru infractorii sistematici, camere de luat vederi obligatorii în interiorul autovehiculelor, formări privind siguranța în primii 5 ani de conducere și controale periodice de sănătate ale conducătorilor auto în vârstă de peste 50 de ani. Petiționara este în favoarea creării unei platforme online oficiale pentru denunțători, unde cetățenii ar putea să prezinte dovezi de încălcare și ar fi protejați împotriva autorului infracțiunii.

Thank you for your support, Галина Петрова