Verkehr

Галина Петрова
  1. Launched 20/06/2020
  2. Time remaining 11 months

Petitsiooni esitaja on liiklusõnnetuse kaudne ohver (ta kaotas liiklusõnnetuses oma pereliikmed). Ta kaebab Bulgaaria liikluskuritegude ennetamise, kontrollimise ja nende toimepanijate kriminaalvastutusele võtmise süsteemi puuduste üle. Ta teeb ettepaneku võtta olukorra parandamiseks mitmesuguseid meetmeid, nagu paremini toimivad kiiruskaamerad, spetsiaalsed karistused süsteemsetele õigusrikkujatele, kohustuslikud kaamerad autodes, ohutusalased koolitused viie esimese sõiduaasta jooksul ning üle 50-aastaste sõidukijuhtide korrapärased tervisekontrollid. Petitsiooni esitaja pooldab rikkumisest teatajate jaoks ametliku veebiplatvormi loomist, kus kodanikud saaksid esitada tõendeid rikkumiste kohta ja kus nad oleksid õigusrikkuja eest kaitstud.

Thank you for your support, Галина Петрова