Handelspolitik

Saksamaa riikliku televisiooni ja raadio ringhäälinguteenuste tasude kohta

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja on vastu Saksamaa riikliku televisiooni ja raadio ringhäälinguteenuste riigitoetuste süsteemile. Petitsiooni esitaja on arvamusel, et see kujutab endast riigiabi ning võib viia konkurentsi moonutamiseni. Eelkõige on petitsiooni esitaja mures suurte spordiürituste, näiteks jalgpalliturniiride ja eelkõige maailmameistrivõistluste rahastamise pärast. Petitsiooni esitaja on arvamusel, et selliste ürituste avaliku ülekande korraldus ja kaudne rahastamine toob kaasa nende üritustega seotud sportlaste ja ametiisikute tasu pideva suurenemise. Petitsiooni esitaja kutsub ELi institutsioone üles tagama, et Saksamaa Liitvabariigile antakse korraldus muuta riikliku televisiooni ja raadio ringhäälinguteenuste korraldus selliseks, et suurtele spordiüritustele ei antaks riigitoetusi, nagu väidetakse petitsioonis.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra