Handelspolitik

Dėl mokesčių už Vokietijos valstybinės televizijos ir radijo transliacijas

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėjas nepritaria sistemai, pagal kurią skiriamos viešosios subsidijos Vokietijos valstybinės televizijos ir radijo transliacijų paslaugoms. Peticijos pateikėjas laikosi nuomonės, kad tai yra valstybės pagalba, galinti lemti konkurencijos iškraipymus. Peticijos pateikėjas reiškia ypatingą susirūpinimą dėl didelių sporto renginių, pvz., futbolo varžybų ir ypač Pasaulio taurės rungtynių, finansavimo. Peticijos pateikėjas laikosi nuomonės, kad tokių renginių visuomeninio transliavimo tvarka ir netiesioginis jų finansavimas lemia kaip niekad didelius atletų honorarus ir su tokiais renginiais susijusių valstybių pareigūnų atlyginimus. Jis ragina ES institucijas užtikrinti, kad Vokietijos Federacinei Respublikai būtų nurodyta pertvarkyti dabartinę valstybinės televizijos ir radijo transliacijų tvarką, o dideliems sporto renginiams nebebūtų skiriamos viešosios subsidijos, kaip įtariama peticijoje.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra