Handelspolitik

Német állami televíziós és rádiós műsorszolgáltatással kapcsolatos díjakról

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója ellenzi a német állami televíziós és rádiós műsorszolgáltatások részére biztosított, közforrásból származó pénzügyi támogatásokat. A petíció benyújtója úgy véli, hogy ez állami támogatásnak minősül, és versenytorzuláshoz vezethet. Elsősorban a nagyobb sportesemények, például a labdarúgó-bajnokságok, főképp a világbajnokság finanszírozása miatt aggódik. A petíció benyújtója úgy véli, hogy az ilyen események közszolgálati közvetítése és annak közvetett finanszírozása következtében az ezen események által érintett sportolók és tisztviselők juttatása egyre magasabb lesz. Kéri az uniós intézményeket annak biztosítására, hogy írják elő, hogy a Németországi Szövetségi Köztársaság módosítsa a jelenlegi állami televíziós és rádiós műsorszolgáltatás szervezését, hogy a továbbiakban ne kaphassanak közforrásból származó pénzügyi támogatásokat a nagyobb sportesemények, mint ahogy az a petícióban szerepel.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra