Handelspolitik

Par Vācijas valsts televīzijas un radio apraidi

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs iebilst pret Vācijas valsts televīzijas un radio apraides pakalpojumu valsts subsīdiju sistēmu. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka tas ir valsts atbalsts un var radīt konkurences izkropļojumus. Lūgumraksta iesniedzējs jo īpaši ir nobažījies par nozīmīgu sporta pasākumu, piemēram, futbola turnīru, un jo īpaši Pasaules kausa, finansēšanu. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka šādu notikumu publiskā apraide un to netiešais finansējums veicina arvien lielākas atlīdzības nodrošināšanu sportistiem un valsts amatpersonām, kas saistītas ar šādiem notikumiem. Viņš aicina ES iestādes nodrošināt, ka Vācijas Federatīvajai Republikai tiek uzdots mainīt pašreizējos valsts televīzijas un radio apraides noteikumus tā, lai novērstu lūgumrakstā minēto valsts subsīdiju piešķiršanu lieliem sporta pasākumiem.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra