Handelspolitik

Privind taxele pentru serviciile publice de televiziune și radiodifuziune în Germania

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul contestă sistemul de subvenții publice pentru finanțarea serviciilor publice de televiziune și radiodifuziune germane. Petiționarul este de părere că acest lucru constituie ajutor de stat și poate denatura concurența. În special, petiționarul își exprimă îngrijorarea cu privire la finanțarea evenimentelor sportive importante, cum ar fi turneele de fotbal, în special campionatul mondial. Petiționarul consideră că dispozițiile privind difuzarea prin sistemul public de radiodifuziune a acestor evenimente și finanțarea lor indirectă rezultă în onorarii mai mari plătite atleților și funcționarilor publici implicați în aceste evenimente. Petiționarul solicită instituțiilor UE să impună Republicii Federale Germania modificarea dispozițiilor actuale privind sistemul public de radiodifuziune astfel încât evenimentele sportive importante să nu mai fie subvenționate public, astfel cum se pretinde în petiție.

Thank you for your support, E. P.
pro

contra