Bildung

Privind transportul animalelor vii în condiții care nu respectă standardele de bunăstare a animalelor prevăzute de legislația UE

11 Supporters 11 in European Union
  1. Launched 18/01/2020

Petiționarul face referire la un raport, transmis de televiziune, care prezintă condițiile dure din timpul transportului tinerilor viței din Lituania către Israel (imagini disponibile pe you tube: www.delfi.lt/letena/gyvunu-teises/siaubingi-vildai-siauliu-veterinarai-pasmerkegyvunus-letai-mirciai.d?id=82013099). Petiționarul solicită persecutarea tuturor persoanelor implicate în aceste transporturi, care încalcă legislația UE privind bunăstarea animalelor în timpul transportului, inclusiv a serviciilor alimentare și veterinare de stat. Petiționarul face referire, de asemenea, la practicile în care peștii vii sunt disponibili în supermarketuri, păstrați în condiții pe care le numește crude (imagini disponibile pe you tube: www.15min.lt/new/activities/english/givunu-girl-claim-commerce-centrum-continue-market-good-fishing-56-1111602). Petiționarul promovează în continuare cercetarea intensă cu privire la dezvoltarea de „produse alimentare alternative”, obținute prin metode ecologice pe teren și evitând uciderea animalelor.

Thank you for your support, Aida Dumbrauskaitė Klaipėdos m. savivaldybės Luizės seniūnaitijosseniūnaitė. Klevų g. 6-5, Tel. Nr.