Bildung

Elusloomade veo kohta tingimustes, mis ei vasta ELi õigusaktides sätestatud loomade heaolu standarditele

11 Supporters 11 in European Union
  1. Launched 18/01/2020

Petitsiooni esitaja viitab televisioonis edastatud reportaažile vasikate Leedust Iisraeli transportimise karmide tingimuste kohta (fotod on kättesaadavad YouTube’is: www.delfi.lt/letena/gyvunu-teises/siaubingi-vildai-siauliu-veterinarai-pasmerkegyvunus-letai-mirciai.d?id=82013099). Petitsiooni esitaja nõuab, et võetaks vastutusele kõik nende vedudega seotud isikud, sealhulgas riiklik veterinaar- ja toiduamet, kes rikuvad loomade vedamisel nende heaolu käsitlevaid ELi õigusakte. Petitsiooni esitaja viitab ka tavadele, kus supermarketites müüdavaid eluskalu hoitakse väidetavalt julmades tingimustes (fotod on kättesaadavad YouTube’is: www.15min.lt/new/activities/english/givunu-girl-claim-commerce-centrum-continue-market-good-fishing-56-1111602). Petitsiooni esitaja soovitab teha rohkem teadusuuringuid, et töötada välja „alternatiivsed toiduained“, mida kasvatatakse mahepõllumajanduslikult ja millega välditakse loomade tapmist.

Thank you for your support, Aida Dumbrauskaitė Klaipėdos m. savivaldybės Luizės seniūnaitijosseniūnaitė. Klevų g. 6-5, Tel. Nr.