Bildung

Par dzīvu dzīvnieku pārvadāšanu apstākļos, kas neatbilst ES tiesību aktos paredzētajiem dzīvnieku labturības standartiem

Collection finished
  1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Lūgumraksta iesniedzējs atsaucas uz ziņojumu, kas pārraidīts televīzijā un kurā dokumentēti skarbie apstākļi jaunu teļu pārvadāšanas laikā no Lietuvas uz Izraēlu (attēli pieejami YouTube: https://www.delfi.lt/letena/gyvunu-teises/siaubingi-vildai-siauliu-veterinarai-pasmerkegyvunus-letai-mirciai.d?id=82013099)..) Lūgumraksta iesniedzējs aicina vajāt visas personas, kas iesaistītas šajos pārvadājumos, pārkāpjot ES tiesību aktus par dzīvnieku labturību pārvadāšanas laikā, tostarp valsts pārtikas un veterināros dienestus. Lūgumraksta iesniedzējs arī atsaucas uz aizdomām par praksi, kad dzīvas zivis, kuras ir pieejamas lielveikalos, tiek turētas nežēlīgos apstākļos (attēli pieejami YouTube: https://www.15min.lt/new/activities/english/givunu-girl-claim-commerce-centrum-continue-market-good-fishing-56-1111602)..) Lūgumraksta iesniedzējs arī mudina veikt intensīvāku pētniecību par alternatīvu pārtikas produktu izstrādi, kas bioloģiski audzēta uz zemes un novērš dzīvnieku nonāvēšanu.

Thank you for your support, Aida Dumbrauskaitė Klaipėdos m. savivaldybės Luizės seniūnaitijosseniūnaitė. Klevų g. 6-5, Tel. Nr.

openPetition international