Bildung

O prijevozu živih životinja u uvjetima kojima se ne poštuju standardi dobrobiti životinja predviđeni zakonodavstvom EU-a 

Aida Dumbrauskaitė Klaipėdos m. savivaldybės Luizės seniūnaitijosseniūnaitė. Klevų g. 6-5, Tel. Nr.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
11 Supporters 11 in European Union
2% from 500 for quorum
  1. Launched 18/01/2020
  2. Collection yet 11 months
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Podnositelj predstavke upućuje na izvješće, emitirano na televiziji, u kojem su dokumentirani teški uvjeti u kojima se mlada telad prevozi iz Litve u Izrael (slike dostupne na YouTubeu: www.delfi.lt/letena/gyvunu-teises/siaubingi-vildai-siauliu-veterinarai-pasmerkegyvunus-letai-mirciai.d?id=82013099). Podnositelj predstavke poziva na progon svih osoba koje sudjeluju u tom prijevozu i koje krše pravo EU-a o dobrobiti životinja tijekom prijevoza, uključujući državne službe za hranu i veterinarstvo. Podnositelj predstavke također upućuje na prakse u kojima se žive ribe prodaju u trgovačkim centrima i drže u navodno okrutnim uvjetima (slike dostupne na YouTubeu: www.15min.lt/new/activities/english/givunu-girl-claim-commerce-centrum-continue-market-good-fishing-56-1111602). Podnositelj predstavke nadalje zagovara pojačano istraživanje u vezi s razvojem „alternativnih prehrambenih artikala” koje se organski uzgaja na zemlji i kojima se izbjegava ubijanje životinja.

Thank you for your support, Aida Dumbrauskaitė Klaipėdos m. savivaldybės Luizės seniūnaitijosseniūnaitė. Klevų g. 6-5, Tel. Nr.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now