Umwelt

Nadine Gonçalves
7 Supporters 7 in European Union
  1. Launched 17/01/2020

Petiționara denunță poluarea puternică a râului Ferreira din Lordelo-Paredes, Portugalia. Aceasta susține că lipsa de inițiativă și de capacitate a instalației locale de tratare a apelor reziduale a dus la o poluare constantă a acestui râu timp de decenii, fapt ce a distrus treptat ecosistemul și a pus în pericol sănătatea populației locale. De asemenea, potrivit petiționarei, în ultimul an deșeurile sunt aruncate aproape direct în râu, transformându-l într-un „rezervor de ape reziduale sub cerul liber” și într-un focar de boli. Petiționara critică lipsa de acțiune din partea organelor responsabile cu protecția mediului și solicită să fie întreprinse de urgență măsuri pentru a pune capăt poluării.

Thank you for your support, Nadine Gonçalves